Moj izbor maske za licePostoji mnogo maski koje se mogu izabrati. Međutim, ponekad je teško odabrati koja vrsta je najbolja za našu kožu. Zaista do nedavno nisam poznavala maske jer ih nisam ni koristila. Nekad davno sam imala iskustvo sa maskom koju sam pola dana skidala s lica i tada sam rekla nikad više maska na moje lice. Međutim, kako imam čast i privilegiju  da budem u Oriflame porodici imam priliku da naručujem odlične proizvode, klinički testirane i jeftinije za članove i do 25% na maržu. Upoznala sam tako i maske. Koliko sam se samo iznenadila kada sam vidjela da maske nisu samo one koju sam ja nekad davno koristila i rekla nikad više na moje lice. U Oriflamu zaiste imamo obilje maski koje kada probate jednostavno ostajete vjerni toj rutini da sedmično makar jedan put priuštite svom licu dodatnu njegu i hidrataciju. Maska koju volim i koju kako sam upoznala rado koristim je Intense Skin Recharge noćna maska

 Intenzivna maska obogaćena uljem inka oraha i cupuacu puterom dubinski njeguje i hidratizira dok hijaluronska kiselina uklanja znakove umora tako da koža djeluje značajno odmornije ujutro. Nanosim je ujutro i navečer jednom ili dva puta sedmično poslije noćne kreme.
Ujutro kada ustanem lice izgleda odmorno, čak i u onim noćima kada sam malo sati spavala, kada kasno legnem, ili kada ustanem jako rano. Na licu nije vidljiv ni jedan trag umora, a koža je idalje ujednačenog tena. Ova maska je zaista fantastična i uistinu nas uljepšava dok spavamo, kao što je i naglasio Oriflame.
Nisam primjetila nikakve neželjenje posljedice tokom upotrebe ove maske, i u potpunosti sam oduševljena njezinim učinkom.

8 SATI SNA U POSUDICI!*1
S vremena na vrijeme, uslijed raznih životnih izazova, naša koža postaje opuštena, dehidratizirana i umorna. Ova intenzivna noćna maska dubinski hidratizira kožu, oslobađa je od znakova umora i daje joj odmoran, blistav i revitaliziran izgled ujutro.
INTENTZIVNO HIDRATIZIRA KOŽU I DUBINSKI JE NJEGUJE - 92%*2
INTENZIVNO HRANI KOŽU TIJEKOM NOĆI∆
TRENUTAČNO POBOLJŠAVA RAZINU HIDRATACIJE∆
Više od maske za lice, više od noćne kreme - to je 8 sati sna u posudici i savršeni je dodatak vašoj uobičajenoj NovAge rutini.
Blagog mirisa. Klinički testirano, testirana na korisnicima i dermatološki testirano. 
Ukoliko i Vi želite da kupujete za sebe i svoje bližnje jeftinije Oriflame proizvode prijavite 


Prelistajte katalog MAJ 2020.


Popular Posts